כאן ניתן להוריד את גרסת MicroSIP.
אם התמיכה ביקשה מכם להחליף גרסה, סגרו תחילה את החייגן ולאחר מכן התקינו את הגרסה החדשה.
הגדרות החשבון בדרך כלל נשמרות בשדרוג, אך אין למחוק את החשבון או לשנות את פרטי ה-SIP אלא אם נציג התמיכה ביקש זאת.